tiistai 18. lokakuuta 2011

Pikapäivitys

Sunnuntai oli hauska päivä, oltiin menossa mitakaan Tian kanssa kätköilemään kun törmäsimme yläkerran naapuriin ja kävi ilmi jotta hänkin harrastaa kätköämistä ja lopulta olimma kaikki kolme kätköämässä^^ Haettiin muutama kätkö jonka jälkeen Sini tuli beesiin ja lähdettiin kokeilemaan Japanilaisten pizzataivasta as in Japanin RAX. Nonni 60min aikaa juoda 500 yenillä niin paljon ölsää kun sielu sietää ^^ ja pizzaa 1300 yenillä niin paljon kun napa vetää, ja oom nooom! Okonomyaki pizzaa, teryaki pizzaa ja kalmari pizzaa ja kaikkea nannaa <3 oli hyvää.

Maanantai meni lähinnä koulussa, oli iltakouluakin joten vietettiin koululla aikaa n klo kahdeksaan illalla, siitä kotiin tekemään ruokaa ja aikalailla suoraan nukkumaan. Koulussa ehdin tasan kokeilemaan ja miettimään rainbowta ja jotain.. en edes muita mitä mutta oli aika aikaansaamaton olo.

Tänään Koulua, ylläri ;) Lisää rainbowta, testasin pleksejä ja päädyin siihen että teen muutaman hopeasta ja muutaman pleksistä :) jee ompas jännänvilliä tehdä välillä juttuja jostain muustakin kun jalometalleista^^. Nunome Zogan on myös siinä pisteessä että voin huomenna alkaa miltein suorilta naksuttamaan tekstuuria raudan pintaan. JES!

Tässä vähän kuvia. (laitan homenna)

Tian projekti kokeilyja.

Tehtiin yksi haaste, siniä nolotti niin ottaa turistikuvaa jotta tuli sitten yksi kuva :D
Mun toooosi omaperäiset rainbow projektin testikappaleet.
Hopeinen.
Tässä lähistöllä olisi pitänyt olla kätk, ei löydettyyy.
Kätköilyä.
Kätkön sijaan löydettiin pelikolikko.
Ylikulku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti