lauantai 15. lokakuuta 2011

Viiempäiviä

Torstaista ja Perjantaista ei ole pahemmin kerrottavaa, makasin vain kotona niistämässä koska en viitsinyt mennä ihmisten ilmoille aiheuttamaan pahennusta. Lauantaina lähdettiin etsimään kätköjä Tokyosta ja löydettiinkin Tian kanssa kolme :) Siellä oli jotkut festarit ja olisi hotsittanut ihan himona mennä mutta musitin lukeneeni jostain 2 päiväisistä festareista ja tarkastaneeni lippujen hinnat jonkajälkeen menohalu ei ollutkaan ollut niin kova joten päätin etten edes käy kysymässä mitä maksaa päästä ineen. Oli tunnelmallista kävellä jo pimeän tullen puistossa lepakoiden lennellessä pään yläpuolella ja hyvän musiikin raikuessa festivaali alueelta.

Tokyosta suuntasimme Roppongiin Sinin seuraan joka oli lähtenyt käymään jossain modernin arkkitehtuurin museossa? Löysimme Roppongista ihan jääätävän hyvän ruokapaikan (ja kalliin) mutta oooom nooooooom ne sienet! <3 Siis ennen en ole juurikaan sienistä välittänyt mutta herranlettas ne on täällä päin maailmaa oikeasti parempia kun suomessa! Suomen sienet on jotenkin kirkerän karkeria emtiä .__. sanoinko jo OOOM NOOOM! siitä sitten lähdimme kotia kohti ja tietenkin kantikseen yksille <3 tälläkertaa emme syöneet mitään :) jännä juttu sinäänsä ;)

Eilen aamupäivällä.. tai no päivällä oli myös huoneiden vaihto operaatio, kk siis jo takanapäin.. niin se aika juoksee! Täytyy oikeasti ryhtyä jo vähän mietiskelemään ihan tosissaan sitä opinnäytetyötä. Asustan nyt sitten seuraavan kuukauden olohuoneessa mikä on jätte bra niin en sitten herätä noita kanssa asujia aina yhdeksän pintaan vapaapäivinä kun meillä on vähän erillaiset unirytmit ;) Tosin olen itsekkin alkanut vähän lipsua.. kolmelta nukkumaan ja 10 jälkeen hereille.. Pitäisi vähän ryhdistäytyä.

Otin parit kuvat niistä hameista jotka ostin silloin viikonloppu takaperin kirpparilta ja sormuksesta jaaaaa riipuksesta jotka ostin Hiko Festeiltä ^^ Lightroomin triali menee umpeen tänään joten ens itten tiedä miten saan jatkossa noita kuvia pois kamerasta :D Pitäiskö ihan ostaa tuo lightroomi.. tms.

Hame, ihan kiva. Oli pakko ostaa kun vaikutti siltä että se menee mun päälle :D En kyllä tiedä tuunko ksokaan käyttämään koska öö valkonen ei vaan ole mun väri. Kirpparilta makso huimat 3egee. Psst, pitäis useammin pitää käsiä ylhäällä kun näytän ihan laiheliinilta :D

Riipus HikoFestilta.. 30egee

HikoFestiltä sormus jota en voinut olla ostamatta, olihan tuo kallis.. 80egee mutta on sen arvoinen :) vaikka onkin valu :D mutta muoto on mielestäni aika kymppi ja istuu sormeen todella hyvin :)

Jos tää menis selästä korkeämmalle ja mulla olis perse niin tää olis kymppi hame mutta fail. Kivannäkönen edestä mutta siihen se sitten jääkin, kirpparilta hinta: 8 egee.

Ainiin, hyväää kätköilyä, hyi!

2 kommenttia:

  1. toi hämmähäkki näyttä ihan kuin se CD-kokonen joka oli mulla joskus keittiössä....

    VastaaPoista
  2. joo joku mega ällö ja iso ja yököttävä se oli :S Olin just työntämässä kättäni kiviseinän koloon kun Tia ystävällisesti ilmoitti jotta siinä on tollanen pikku häkki jotta et varmaan halua työntää kättäsi sinne :D juu en!

    VastaaPoista