keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Koulujuttuja

Eilen oli ensimmäinen koulupäivä. Koulu alkoi klo 9:30 nimen huudolla, esittelimme itsemme luokalle ja on kyllä pakko myöntää että meidät otettiin paljon lämpimimmin ja mukavammin vastaan kun mitä olen nähnyt meidän koulun vaihtarit otettavan. Opettajat ja oppilaat ovat tasapuolisesti kamalan mukavia ja ihania <3 Olen todella tyytyväinen päätöksestäni lähteä tänne. Englanti ei näytä olevan ongelma, kaikki tuntuu ymmärtävän ja puhuvan sitä ihan hyvin. Esittelyt hoidettuamme lähdimme kiertämään muutamissa shibuyan kaupoissa included Tokuy hands and hyakujen shop. Tokuy hands on edelleen mahtava! ;) Kiersimme kaupoissa miltein kokopäivän, kävimme raaaaamenilla yms. Ennan kotiin lähtöä Minewaki-sensei tahtoi näyttää meille vielä joitain omia töitään, hän käyttää koruihinsa pääsääntöisesti kierrätysmateriaaleja.. Työt olivat vähän erillaisia mihin olen suomessa tottunut, minulla on ollut päässä kuva että sellainen on .. noh.. taidehömppää... koska arvostan jalometalleja niin suuresti tms, en tiedä miksi. Työt kuitenkin olivat hyvin vaikuttavia ja inspiroivia. Se ikäänkuin avasi hieman silmiäni. Tästä kaikesta intoutuneena ryhdyinkin jo höyrypäässä suunnittelemaan itse kierrätyskoruja noista limoista (tai siis niiden purkeista) joita olemme 2 päivän aikana tyttöjen kanssa vetäneet naamaamme enemmän kuin riittävästi ;D  Ilta tuli ja lähinnä jumitimme väsyneenä kotona ja painuimme ajoissa nukkumaan.
Tänään 9:30 koululle, näimme ensimmäistä kertaa luokkamme opettajan, Ando-sensein, hän vaikuttaa hyvin mukavalta ja olen todella innoissani päästessäni opiskelemään uusia tekniikoita hänen opastuksellaan. Jollain luokkalaisella oli mahdollisuus saada lahjaksi muuttavalta opettajalta antiikkinen käsienlämmitys "hiilipytyn" (Sinin sanojen mukaan). Pelasimme hassua peliä? ikäänkuin labyrinttia jolla "pytyn" voittaja selvitettiin. Hiilipytty oli senverta hieno että me kaikki olisimme enemmän kuin mielellämme sen huolineet , mutta arpa onni ei tälläkertaa osunut kohdalle. Muutoin tämän päivän käytimme kiertämällä yhten galleriatilan ja käymällä läpi perinteisiä japanilaisia tekniikoita joita meillä on mahdollisuus opetella. Koulu kuitenkin suljettiin aijemmin taifuunin vuoksi emmekä ehtineet tekemään sen enempää, veikkaampa että ensiviikolla pääsemme kunnolla aloittamaan kouluhommat.
Taifuuni on nyt ohi ja myönnettäköön oli se aika jännä ;D kotona sisällä ei ollu mitään hätää mutta ulkona en olisi halunnut olla, kävimme noukkimassa roska-astiamme pitkin katua yhdessävaiheessa kun tuuli oli napannut ne mukaansa. Taifuunin laannuttua tunsimme myös ensimmäisen maanjäristyksemme, Tokyossa oli 4 asteinen järistys jo muutamapäivä sitten mutta taisimme juuri silloin olla metrossa joten emme tunteneet sitä. Äskeinen järistys taisi olla asteikolla 1? tai 3? ja kesti vain muutaman sekunnin, tuntu kuin pyllyä olisi himan kutittanut ;) Japanin mainokset ovat sitten hienoja. Klo on 23:17 ja Annika kiittää ja kuittaa!

TIISTAI

Ekat jännitykset.

Sini shoppailee luch boxia (vielä ei ole hyvää löytynyt)

Tia kuvailee hassuja juttuja matkalla kirjakauppaan.

Taisi Sini ostaa muutaman opuksen.

Whiiiii!

Takaisin koululle.

Kartttaaa.

Ehe.


KESKIVIIKKO
Hassu labyrintti peli jolla ratkottiin aarteen voittaja.

Aaarre <3

Pojat teki tekstuuri vasaroita myytäväksi school festivaleille.

Tekstuuri vasaroita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti