torstai 29. syyskuuta 2011

Tahtoo enemmän koulua :D

Niimpä niin, tiistaina kiertelimme kalatorilla, eilen oli staff meeting ja tänään kun viimein pääsin jatkamaan nunome zogania niin en päässyt edes tekstuuria tekemään ja maanantaihin pitäisi venailla että pääsee jälleen kouluun.. mieltä evättiin mahdollisuus tulla tekemään hommia lauantaina :(

KESKIVIIKKO

Lähi hoodeja.

Miksi kaikki on niin ylimakeaa? vaahtokarkki moccakahvi.

Hmm-m meillä oli oma hovimestari, syötiin tällaisia herkkuja Sinin kanssa <3

Otin perus marjaa.

Illalla yakitorikojulla <3

Oli taivaallisen hyvää munakoisoa?

Ooooom nooooom.

Slurppa. 


TORSTAI

Näin pitkälle pääsin kouluhommissa ;)
 On se hieno asia kuinka kaikki opettajat tuntuvat jo tietävän siitä että pidän Matsumotosta ja Arashista :D Mikä juttu tää on? Tänäänkin avustava opettaja jutteli ilmeisesti musta ja siitä kuinka pidän arashista jonkun pojankanssa ja oli vissiin kawaiii taijotain, näin Sini osasi kertoa kun en itse kiinnittänyt huomiota. Myös samainen avustava opettaja toi mulle lehden jossa on kaikkia ilmaiskuponkeja jonka kannessa oli Matsumoto :'D ei kuinka ihanaa<3 ja kartan jonne oli merkannut ilmeisesti jonkun levy-yhtiön gallerian jossa voisi olla nimmareilla varustettuja juttuja esillä tms. ja ilmeisesti jonkun kaupan jossa on kaikkea bändi fanisälää :'D Pakko käydä kattomassa <3 onhan se hyvä että mut muistetaan jostain xD olkoon sitten Matsumoto jos on ollakseen. <3 tsih.

Pakollinen pizzan testaus ja ylläri kyllä tosi hyvää! 100000x parempaa kun Hong Kongissa. Tilattiin myös home made ginger ale <3 oli hieman hyvää, sini otti home made lemonade.

Pizzaa, oli senverran hyvää että harmitti kun otettiin vain yksi jonka sitten kyllä jaettiin täysin tasan että nallekarkit oikeasti meni oikein eikä väärin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti