torstai 15. syyskuuta 2011

Perillä, viimeinkin... perillä.

Tänään oli hieno päivä! Heräsin seitsemältä ja kävin vaihtamassa vähän jenejä, kurssi oli ihana 100,7 ja sain huomata Japanian maalla että todellakin kurssi vaikuttaa todella paljon luonnollisesti rahanmenekkiin. Pelkään etteivät säästöni riitä jos jo pelkästään sain tämä päivän aikana kulutettua noin 400? euroa (ostin japanilaisen puhelimen, prepaid kortin siihen, maksoin 16 pvän vuokran, kävin syömässä ja kaupassa , latasin pasmo korttia, maksoin matkaa lentokentältä pois jne)

Loppupäivän vietinkin pakkaillen kotona. Lentokentällä tuli surku käymään. Lento oli pitkä ja onneksi sain nukuttua jotakuinkin 2-3h edessä olisi valvominen vielä Japanian kello 21-23. Lentokentällä palloiltiin, odotettiin puhelimen "valmistumista" sinne piti kuullemma jotain tietoja syöttää.. Sitten alkoi armoton matkalaukkujen raahaaminen läpi Tokyon ;) no ei ny, huijasin. Päästiin kolmella vaihdolla Koenjiin ja koenjin asemalta muutamien ihanien japanilaisten ja jenkkitytön opastuksella Nekotalolle. Olen aina ajatellut etteivät paikalliset halua neuvoa koska joutuvat puhumaan englantia ja koittavat välttää kaikkia sellaisia tilanteita jossa joutuisivat kieltä puhumaan. Ilokseni sain yllättyä siitä kuinka avuliaita ihmiset täällä ovat *sydän* Ja missä on minun englannin puhumisen pelkoni? jossain PIILOSSA! noo katotaan kun se koulu alkaa ;)

Sen lupasin tehdä ja sen tein, tämä ilta oli pyhitetty gyozoille ja Asahille ;) Asahia sain jo onneksi koneessa, en olisikaan kauempaa kestänyt ilman ;D no ei.. HUIJASIN.

Tässä vähän tunnelmia ensimmäiseltä päivältä ihmemaassa *sydän*



Lentokoneessa ASAHIIII

Naritan Juna-asemalla soittoa vuokraemännälle.
Kuvannut: Sini



Medän keittiössä kasvaa puu *syrän*.
Kuvannut: Sini

Syömässä... Asahia?
Kuvannut: Sini

Gyozas *sydän*
Kuvannut: Sini

I'm gonna eeeeat this ****.
Kuvannut: Sini


7Eleven
Kuvannut: Sini

1 kommentti:

  1. Oiii!! Pikkasen kuulostaa jännältä! :) Sä oot kyllä tosi rohkee ku uskalsit lähtee sinne! :)

    VastaaPoista